Известие

Collapse
No announcement yet.

Смачкана ламарина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смачкана ламарина

Здравейте, искам да ви питам как да си изправя ламарината отзад не рога, под левия стоп. Не е нещо особено(като се има в предвид, че дадох колата на брат ми и той се е срещнал с един Кремиковски рейс "Блу Бърд" -тея, където карат в Америка затворниците и имат вместо брония мантинела )Та мисълта ми беше, че не може да се достигне от вътрешната страна до ламарината и да се изправи-има друг слой ламарина, пробвах и през стопа, ама до там. Ходих на майстор и ми поиска за всичко 180лв.-тоя е луд и ми вика: "Тебе те бие парата-караш Алфа145, к'во се привиш? ", то е много леко ударено, по-малко и от юмрука ви и без проблем сте се изправи, а и боята не е засегната-леко жулната, но проблема е как да я изправя ???????Благодаря ви!!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Мойте съболезнования,та по въпроса:
    Пробваи с някаква щанга да бръкнеш ако не стане навии една две рапитки и издърпай вдлъбнатината с клещи или обратен чук,няма как да минеш без кит и боя

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

може ли да се вакра нещо зад вдлъбнатата ламарина? Аз имам един комплект с малки хидроцилиндри, които са точно за тая работа.
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Най добре ела утре на срещата и ще го мислиме че така нещо не схващам за коя точно става въпрос. А иначе метода с рапидките не ти го препоръчвам. Лошото е че ако е разтеглена ламарината без тенекиджия няма да минеш.

Comment

а няма ли да може да се изреже ламарината отвътре? И от там да се избута с нещо? Или да се пробие?

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
          Fiat Bravo 1.6 1997
          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от blagun
            а няма ли да може да се изреже ламарината отвътре? И от там да се избута с нещо? Или да се пробие?
            Пробиваш дупчица във вдлъбнатината. Навиваш болче или шпилка в отвора и дърпаш... после китваш дупката и боядисваш
            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
            X